måndag 22 februari 2016

Igår fyllde viggo 13 månader och det firade vi genom att köpa en ballong till han. Han har sett andra barn ha ballonger i parken och pekat på dem och pratat. Han blev så glad över ballongen. Tyvärr överlevde den inte viggos hårda nypor men han hade kul med den i 10 min i alla fall.

Jag började att få hemlängtan förra veckan. Längtar inte efter det kalla vädret men saknar vårt hus.  Vill få klart viggos rum och fixa med ny garderob till vårt sovrum.  Vill få upp lampor ovanför köksbordet och rensa och slänga en massa skräp. Vill få i ordning i förråd och garage och det viktigaste,  säkra vårt hem med grindar och annat så inte viggo skadar sig.

Vi har bara en vecka kvar här och jag kommer börja packa på kvällarna. Vill inte att vi ska stress-packa som vi gjorde inför resan hit (köpte ju biljetten nån dag innan avresa bara).

Ska bli skönt att komma hem och tag i livet därhemma.  Längtar!

1 kommentar:

  1. Ni verkar haft en underbar resa, det har varit roligt att följa Viggos blogg och få se alla bilder :). Men nu längtar jag oxå tills ni kommer hem, så vi får träffas igen med små grabbarna! Kram från Sofie

    SvaraRadera