måndag 27 juni 2011

Midsommar 2011

Det blev alltså camping för vår del under midsommarafton. Spontant och oplanerat begav vi oss ut i den närkiska vildmarken för att uppleva mygg, regn, tallbarr och mys! 

Vi packade lätt, bara det nödvändigaste....

...sen åkte vi till ett naturreservat i Lanna, 30 minuter utanför Örebro. Vi hade hört att naturen skulle vara storslagen där. Våra höga förväntningar uppfylldes inte riktigt. Naturreservatet visade sig vara en kohage med en bäck...

 ...men som de äkta friluftsmänniskor vi numera är vandrade vi såklart runt i reservatet och tog lite bilder:




Efter den lilla fototuren återvände vi till bilen och tog fram en karta på Internet. Att åka till Vänern lät som en lysande idé, och ett naturreservat utanför Kristinehamn blev destinationen. Efter många krokiga och smala vägar anlände vi till naturreservatet vid Vänern. Till vår stora sorg läste vi "Camping förbjuden" vid infarten till reservatet. Åkte några mil till nästa reservat och läste samma sak där. Vi drog därför mot Kilsbergen och säkrare marker för att leta upp en tältplats. 


Efter att ha kört bil i totalt 7 timmar var vi tillbaks på ruta ett, i Kilsbergen, 2 mil norr om Örebro och slog upp vårt vattentäta tält i den Bergslagiska naturen. 

Champagnen kunde äntligen korkas upp... 

...elden kunde tändas...

...och Marshmellows grillas.

Det blev till slut en super-mysig och lyckad midsommar!

2 kommentarer:

  1. WOW! Romanticum! Å roligt å fint berättat med fotona. /Emelie

    SvaraRadera
  2. Tack! I know, very romantic :D

    SvaraRadera