onsdag 4 mars 2015

Farlig värld

Hela min värld förändrades när Viggo kom till världen. Jag ser nu på allt med nya ögon och insåg snabbt att världen helt plötsligt blev väldigt väldigt farlig. Jag ser faror överallt, saker som kan skada Viggo. 

Det var därför ett stort steg igår när jag ensam satte mig i bilen med Viggo och körde till min familj i Värmland. Jag behöver nog inte lista alla faror man utsätter ett litet barn för när man sätter dem i en bil och kör 18 mil...

Det är trots allt rena semestern att vara här kan jag tala om. Jag blir serverad lagad mat varje dag, jag behöver inte plocka ur diskmaskinen eller gå ut med soporna. De där små vardagsuppgifterna som numer tar mycket tid för mig att hinna utföra på en dag.

I dag har Viggo och jag varit i en affär i Sunne och letat present till thilde och napp till viggo. Viggo gillar inte napp och tycker att jag fungerar alldeles utmärkt som napp. Jag gillar inte det lika mycket som Viggo så nu provar vi alla sorters nappar som finns för att se om det är någon han gillar. 

I morgon, om allt går som planerat, ska vi hälsa på min kusin och hennes bebis Leia som är 2 veckor äldre än Viggo. Dagarna är svåra att planera med bebis så vi får se hur det går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar